Craneworld blog

/

Uuden ajan Retail Media -verkosto

Miten mukaan uuteen Craneworksin, Doohlabsin ja Aller Media Nordicin retail media - verkostoon?

Craneworksin, Doohlabsin ja Aller Media Nordicin osaaminen, kokemus ja resurssit tarjoaa vuosikymmenten kokemukseen pohjautuvaa osaamistaan kaikille aiheesta kiinnostuneille.
Tutustu tekijöihin ja aiheeseen tarkemmin: katso yllä oleva video.

Katso sarjan muut osat

Sarjan jokainen osa syventyy tiettyihin kaupan median osa-alueisiin.

Osa 1: Mikä on uuden ajan retail media -verkosto

Osa 3: Kivijalan vahvuudet retail mediassa

---

Retail media kasvaa jopa 30% vuosittain. Kaikille kuluttajaliiketoiminnassa oleville yrityksille tämä on merkittävä mahdollisuus hankkia lisää tulovirtaa ja kehittää uudenlaisia verkostoja uudenlaisten kumppanuuksien kautta. Retail mediaan lähteminen vaatii investointeja ja osaamista, joita kaikilla yrityksillä ei välttämättä ole. Tähän tarpeeseen tuomme ratkaisun yhdistämällä ainutlaatuisen osaamisemme. Kaikkea ei tarvitse osata itse!

Craneworksin, Doohlabsin ja Aller Media Nordicin osaaminen, kokemus ja resurssit tarjoaa vuosikymmenten kokemukseen pohjautuvaa osaamistaan kaikille aiheesta kiinnostuneille.  

Autamme matalalla kynnyksellä asiakkaitamme rakentamaan retail media -verkostoja ja kasvattamaan retail media -kyvykkyyksiä auttamalla hahmottamaan liiketoimintapotentiaalin (business case), tarjoamalla tuotteistusta ja konseptointia sekä innovatiivisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistoteknologioita sekä mediamyyntipalveluita ja asiantuntevaa 360° näkymää retail median saloihin.

Mikäli asia kiinnostaa, niin Jarno Rantala p. 044-3585651 auttaa pääsemään alkuun.

---

Aller Media Nordic on yli 150 vuotias pohjoismainen media- ja markkinointiyhtiö joka edustaa yli 60 johtavaa mediabrändiä ja tavoittaa yli puolet pohjoismaisista naisista. Lisätietoja Allerista.

Craneworks on Suomen johtava ja suurin Digital Signage -alan yritys, jonka erikoisosaamista ovat kaupan median verkostot ja aistivaikuttaminen. Kotisivulle.

Doohlabs on kehittynyt in-store retail media ohjelmistoalusta, jonka avulla kauppa ja media voivat rakentaa omat retail media -verkostonsa ja monetisoida yleisöt mainostajien käyttöön. Lisää Doohlabsista.

Uusimpia artikkeleita