Craneworks on pääyhteistyökumppani suomalaisten lasitaiteilijoiden Sini Majurin ja Marja Hepo-ahon Infinity Vessel -teoskokonaisuudessa. Majuri ja Hepo-aho laajentavat lasitaiteen rajoja yhdistämällä yhteiskunnallista tilaa heijastaviin teoksiinsa teknologiaa, muotia ja tanssia.
Majurin ja Hepo-ahon Infinity Vessel -projekti sai ensiesityksensä Venetsiassa syyskuussa 2022. Näyttelyn, show'n ja aarteenetsinnän sisältävässä triptyykissä lasia yhdistettiin useisiin innovatiivisiin teknologioihin, kuten lisättyyn todellisuuteen ja holografiseen taiteeseen, jotka Craneworks tuotti.
Projektin seuraava vaihe on Suomenlinnassa helmikuussa ensi-iltansa saava Infinity Vessel -Roboballet. Teoksessa yhdistyy tanssi, interaktiivinen hologrammi-installaatio ja veistosnäyttely. Craneworks tuottaa teokseen kaiken esitystekniikan, sisältäen muun muassa äänet, holoprojision sekä live-erikoistehosteita, kuten universumin taustasäteilyä äänessä ja interaktiota yleisön kanssa. Baletissa tanssitaiteilija Mira Ollila tanssii robotin kanssa, jonka robotiikka on toteutettu yhteistyössä Aalto-yliopiston robotiikan laitoksen kanssa.
Craneworksin kädenjälki kuuluu myös baletin musiikissa, sillä sen on säveltänyt Craneworksin perustajajäsen ja yksi omistajista Petri Pulkkinen yhdessä Janne Jääskön kanssa. Pulkkinen sävelsi musiikin myös Venetsian näyttelyyn.
Ensi syyskuussa Infinity Vessel saa uudenlaista laajaa näkyvyyttä, kun Majurin ja Hepo-ahon lasiveistokset kävelevät Flying Solo -muotinäytöksessä New Yorkin muotiviikoilla.